Menu
Nederland op 1

Toerisme & Recreatie in Nederland

Nederland op 1 is een campagne voor alle ondernemers in Nederland en net over de grens die zich bezig houden met toerisme & recreatie en zich voornamelijk richten op gasten uit Nederland en België.

Toerisme & Recreatie

Mooie gebieden in Nederland zijn er veel. Leuke dorpjes, authentieke en moderne steden, prachtig natuurschoon en allerlei regio’s die een geheel eigen identiteit hebben. Nederland is buitengewoon veelzijdig, er is heel veel te zien en ook heel veel te doen.

Sinds 1998 bouwen wij aan een toeristisch & recreatief netwerk. Ondernemen, met passie voor Nederland, op een (re)creatieve manier via een groot platform dat gevoed word door samengestelde arrangementen. Wij brengen ondernemers bij elkaar via de Nederland op 1 campagnes en vermaken talloze toeristen & recreanten.

Ambassadeurs van Nederland
Het zijn de toeristische & recreatieve ondernemers die de ambassadeurs zijn van Nederland. Die dragen wij op handen.

Nederland op 1 is een initiatief van Recreatief.nl BV & partners. Talloze samengestelde arrangementen die we met partners, talloze creatieve ondernemers die Nederland rijk is, promoten & boeken.  Deze ondernemers bevinden zich op de mooiste plekken in de regio. Voor de plekken en regio’s hebben wij promotie campagnes draaien om de ondernemers te voorzien van gasten.

Nederland op 1 = meer dan 25 jaar aanbod- & bestemmingsontwikkeling in heel Nederland

Met (re)creatieve groet,

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling

Interesse in een samenwerking ? Kijk op Partnership.nl of bel direct voor contact met 0316-581910