Menu

Over ons

Nederland op 1 is een initiatief van Recreatief.nl BV, al 25 jaar,  Nederland specialist

Sinds 1998 ondersteunen en adviseren wij ondernemers in toeristische regio’s. Wij focussen ons vooral op Nederlandse en Belgische gasten, leisure en zakelijk.

Ons netwerk is te vinden in alle toeristische dorpen, elke toeristische regio, elke provincie en in de meeste steden.  Ook is het netwerk voorzien van een groot aantal thematische concepten om onze partners te voorzien van gasten van hoge kwaliteit. 

Wij richten ons onder andere op : 

Bestemmingsontwikkeling , waarbij we productaanbod versterken en nieuwe concepten ontwikkelen. We ontwikkelen  thematische campagnes die we samen met partners verder ontwikkelen. We kiezen de juiste doelgroepen die we met campagnes bewerken. 

Zakelijke markt
We richten ons op de marketing en het promoten van het aanbod van vergader- en congreslocaties in de meerdaagse meeting markt. Op  landelijke portals als Vergaderen.nl, Congres.nl en Congrescentrum.nl maar ook via  veel regionaal of thematisch ontwikkelde campagnes.

Storytelling
We ontwikkelen verhaallijnen in heel Nederland. Als voorbeeld de provincie Gelderland met concepten over de Hanzesteden , Coullisenland , Gelderland Kastelenland . Op plaatselijk niveau vertellen wij onze bezoekers over Kasteelstad ’s Heerenberg en een prachtige Kastelenroute door de Graafschap.

Netwerk
Wij ontwikkelen al 25 jaar een hoogwaardig toeristisch netwerk. Het derde decennium ontwikkelen is alweer halverwege en nog dagelijks ontstaan er nieuwe concepten op micro niveau.  Ons netwerk geeft ons de mogelijkheid de vele interessante verhalen te kunnen presenteren precies bij de juiste doelgroep.  De marketing kan in ons eigen netwerk ( owned media ) heel doelgericht met bijbehorende goede resultaten. 

Autoriteit & invloed
We hebben autoriteit & invloed verkregen bij verschillende doelgroepen. Dit door al 25 jaar te focussen op het ontwikkelen van doelgroep netwerken die elk jaar groter en sterker worden. Zo hebben we groot zakelijk bereik. Denk hierbij aan de personeelsvereniging, p & o afdeling , directiesecretaresse, pa, ondernemer en pco. Ander voorbeeld is ons + netwerk. Opgericht om de ouderen doelgroep te bereiken die er graag op uit gaat om te fietsen en te wandelen. Campagnes hier bereiken vaak honderdduizenden ouderen.

Onderzoek & Kennis delen
We zetten onze ervaring en kennis in voor ondernemers die met vraagstukken / uitdagingen zitten. Onze inzet, kennis en de rapporten helpen om onze partners in Nederland op 1 te zetten.

Met (re)creatieve groet & met hart voor Nederland

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling
Recreatief.nl BV 
Linkedin 
Tel 0316-581910