Menu

Regio

Overal in Nederland werken we in heel veel prachtige regio’s.  Een paar voorbeelden. 

Gelderland

Een fijnmazig netwerk is er in de provincie waar we wonen en werken, Gelderland.

Ontdek Gelderland, een provincie vol me bijzondere regio’s.

Ons Gelders netwerk bevat een hele reeks platformen die zich richten op deze regio’s, thema’s en doelgroepen. We zijn onder andere actief in Montferland, Berkelland, De Liemers, De Veluwe, Veluwerand, Hanzesteden, ’t IJsseldal,  de Achterhoek, de Graafschap en de oude IJsselstreek. Ook promoten we veel steden en enkele karakteristieke dorpen. Denk aan Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Winterswijk en ook dorpen als Bronckhorst, Zeddam, Lochem, Zutphen , Doesburg en last but not least , de prachtige Kasteelstad ’s Heerenberg.

Met een veelzijdig Gelders netwerk geven we bedrijven, verenigingen en stichtingen al bijna 25 jaar een plek om zich te kunnen profileren.

Wij promoten bijvoorbeeld ook de regio de Graafschap , een historisch en toeristisch gezien bijzonder mooie regio vol met kastelen & landgoederen in een mooi coulisselandschap.

Om dit Graafschap netwerk heen ontwikkelen we projecten als Kastelenland en Coulissenland .

Overijssel

Enkele Hanzesteden, Salland, Giethoorn en de Wieden. In Overijssel zijn we al 25 jaar dé arrangementen specialist en werken vaak al decennia lang met onze partners samen. Ontdek Overijssel en laat je verrassen met het veelzijdige arrangementen aanbod.

De Wadden

Voor onze partners op de wadden ontwikkelen wij concepten voor alle waddeneilanden, de wadden en de waddenkust.

Limburg

In Limburg zoeken we de verbinding in heel Limburg. Via Ontdek Limburg vertellen we over bijzondere arrangementen en promoten en boeken deze voor onze Limburgse partners. In 2022 verdiepen we ons Limburg netwerk en gaan regelmatig de provincie in om te beleven, te voelen en te documenteren 

Brabant

Lekker shoppen in Den Bosch en overnachten in een hotel. De volgende dag naar de Biesbosch voor een mooie rondvaart. Wij zetten Brabant op 1 en brengen met een fijnmazig netwerk onze Brabantse partners goed in beeld. 

Dit zijn een paar voorbeelden. We zitten in elke provincie, elke regio en ook in bijna elke stad van Nederland !