Menu

Montferland

Om alvast gevoel te krijgen voor deze mooie regio kijk op Montferland in beeld . Ontdek hier een prachtig korenveld bij de oudste molen van Nederland in Zeddam. Bezoek historisch Kasteelstad ’s Heerenberg en geniet van de vele monumenten en het gezellige stadscentrum.

Wandel door het Bergherbos en beklim de Hulzenberg waar de uitzichten je adem benemen. Bezoek de buren aan de duitse kant van Montferland. De Eltenberg ook wel Hoch Elten genoemd met opnieuw prachtige uitzichten. Daarna rijden we door Duitse landpaden en komen uit in Emmerich am Rhein en flaneren langs de rijnpromenade. De bossen en bergen in Montferland behoren tot de bijzondere natuurmonumenten in Gelderland. Bezoek het Stroombroek en probeer de langste waterskibaan van Europa. Huur een Mountainbike en ervaar 1 van de mooiste mtb routes van Nederland. Lunchen of dineren bij 1 van de talrijke Montferlandse restaurants.

Nederland op 1

Steden & Dorpen

We zijn op dit moment bezig met nieuwe webconcepten voor meer dan een dozijn karakteristieke steden en dorpen…

Nederland op 1

Hallo Nederland

Toerisme & Recreatie Mooie gebieden in Nederland zijn er veel. Leuke dorpjes, authentieke en moderne steden, prachtig natuurschoon…